Hangers ing Pabrik Sale & Pembekal
86-517-88266263 sale@lilladisplay.com
EnglishالعربيةEuskaraবাংলা中文(简体)DanskNederlandsFrançaisDeutschΕλληνικάBahasa IndonesiaItaliano日本語basa Jawa한국어Bahasa MelayuNorskPortuguêsRomânăРусскийCрпски језикSlovenščinaEspañolTürkçeTiếng ViệtWikang FilipinoFryskKurdîسنڌيудмурт кыл
 Sunting Terjemahan

Blog

» Blog

Blog

Desain gantung kayu ing sirah sing apik tenan Moschino

2020-07-06 12:12:25

Apa sampeyan isih nggunakake gantung kayu kanggo toko sandhangan? Utawa sampeyan rumangsa manawa gantung kayu uga kurang banget kanggo toko fashion anyar sampeyan? tenan gumun karo hang kayu kayu Moschino sing lagi nggawa kayu. Dheweke yaiku gantung kayu sing paling dipotong. Kepala beruang sing dirancang kanthi apik kanthi mripat sing ireng bakal dilampirake ing ndhuwur gantung kayu putih. …

Merry X’mas and Best wishes for 2018 from lilladisplay

2017-12-25 11:40:39

MERRY X’MAS AND HAPPY NEW YEAR WISH YOU HAVE A BEST 2018! –BY LILLADISPLAY.  

Hangermart’s velvet hanger Model Number:6003 purple color for suit display

2017-12-12 08:44:16

6003 is our unique model of velvet hangers with the alphabet A in the middle of the hanger. 6003 Shoulder size: 42cm. The casual black suit is from Armani exchange, size S/P. The hanger color we choose for ithe suit is Purple which looks not dull. One hand the color is good for winter which is also the color of 2018 as Pantone

Page 1 of 11
  • INFORMASI TENTANG HANGERS

    Bahan babagan hangers

    Percetakan logo Hangers

    Pengiriman Hangers

    Pembayaran Gantung

  • KANGGO WANGSA

    Gantung kayu

    Gantungan Plastis

    Gantungan Logam

    Aksesoris Hangers

    Pendants standarxy

    Gantung Jaket

    Gantungan Laminate

    Gantungan Gantung

    Celana&Gantung Skirt

    Gantungan Gantung

    Hangers Kid

    Gantung Beludru

  • COMPANY

    www.hangermart.com

  • KONTAK US

    Tel:86-517-88266263
    KANGGO: +8615000201797
    SKYPE:tampilan ungu
    Web:www.hangermart.com